Kachní prso s červeným zelím
Vypadá to krásně, chutná skvěle a navíc, hotovo máte do hodiny!
Vypadá to krásně, chutná skvěle a navíc, hotovo máte do hodiny!
Jablečný ocet dodá řepě jemně navinulou chuť, která se krásně doplňuje s neutrální chutí burraty. Můžete samozřejmě zvolit i mozzarellu. Kupujte jen tu poctivou, chuť je nesrovnatelně lepší. Nejradši mám ty z Wine Foodu nebo MozzarellArtu.
I na chalupě se dá vařit zdravě. Můžete doplnit pečeným kuřecím prsem obaleným v bylinkách, jako my druhý den, perfektně jde dohromady. Pokud chcete vege variantu, použijte na česnekovou omáčku zeleninový vývar.
O benefitech quinoy jsem už psala v jiném receptu, tak jen k růžičkové kapustě. Obsahuje vitamín C, K, vitamíny skupiny B, dále třeba draslík a mangan.
Špenát je ideální přílohou k rybě a nemusí být s vajíčkem. Tuhle verzi mám mnohem radši. Mladý špenát nemusíte blanšírovat, stačí ho nechat po částech zavadnout na pánvi.
Myslím, že vás tenhle recept překvapí. Je opravdu dobrý. Jediné, co vás nebude bavit, je vykrajování cibulí. :)