Zeleninové curry
Květák rozeberte na růžičky, promíchejte s olivovým olejem, solí a kurkumou a dejte na plech do trouby vyhřáté na 190 stupňů na 20 - 30 minut.
Květák rozeberte na růžičky, promíchejte s olivovým olejem, solí a kurkumou a dejte na plech do trouby vyhřáté na 190 stupňů na 20 - 30 minut.
Červená řepa patří k zimě, taky co jiného v našem podnebí v zimě jíst. :) O jejích benefitech jsem už psala, ale kupujte vždy bio. Pěstuje se ve velkém a tak se pesticidy nešetří.
Zimní večeře bez masa. A věřím, že vám bude chutnat.:)
Tenhle recept vám dávám především jako další tip, jak zařadit medvědí česnek na jídelníček.
Když těstoviny, tak se spoustou "zeleného". Medvědí česnek už roste a tak si ho dopřávejte, kdykoli můžete, protože působí proti virům. Kapusta je zase nejlepším zdrojem vápníku a kdy jindy ji zařadit na jídelníček, než v zimě.
Fenykl, drcená rajčata a parmazán = jednoduché zimní jídlo