Recepty 

Milí návštěvníci stránek, 

recepty, které zde uvádím, nejsou návodem k sestavení výživového plánu. Jsou to jídla, které jsme si doma oblíbili, založené na kvalitních surovinách a jednoduché přípravě. Budu ráda, když pro vás budou inspirací zejména pro zařazování zeleniny na jídelníček. 
Přeji vám radost z vaření a dobrou chuť! 


Kapusta je zdravá, je to velký zdroj vápníku a neumíme ji moc jíst. Tak co třeba přidávat do jídla?

Květák rozeberte na růžičky, promíchejte s olivovým olejem, solí a kurkumou a dejte na plech do trouby vyhřáté na 190 stupňů na 20 - 30 minut.

Červená řepa patří k zimě - taky co jiného v našem podnebí v zimě jíst. :) O jejích benefitech jsem už psala, ale kupujte vždy bio. Pěstuje se ve velkém a tak se pesticidy nešetří.