Poradenství v gastronomii

EDIT: Ráda se k němu jednou vrátím, teď si uvědomuji, jak těžkou situaci majitelé restaurací zažívají a upřímně si přeji, ať to ustojí.

Novým trendem v moderní gastronomii se stává zařazování bezmasých jídel a zdravých surovin na menu. Protože se zabývám zdravým životním stylem včetně různých výživových směrů jako low carb, paleo, stravy bez lepku... ráda vám pomůžu obohatit váš lístek o nové suroviny nebo vytvoříme společně menu odpovídající těmto trendům. 

Poradenství šéfkuchaře Pavla Kopičky

Pavel je skvělý šéfkuchař, kterého jsem si vybrala do své restaurace a s nímž jsme vyladili naše menu k dokonalosti.

Pokud potřebujete proškolit kuchaře na nové trendy zpracování surovin, ekonomickou hospodárnost kuchyňského provozu nebo je naučit přípravě pokrmů s ohledem na různá specifika vašeho menu, můžete využít jeho zkušenosti, ať už jednorázově nebo opakovaně. Používá metody brasírování, konfitování a sous vide, ovládá přípravu domácího pečiva (včetně bezlepkového), bezlepkových či vegetariánských pokrmů a dokonale vám doladí pokrmy z vašeho menu. Oceňuji jeho profesní přístup a beru ho jako partnera, bez kterého by má restaurace nikdy nebyla tam, kam se dostala.

Dobrý a inovativní šéfkuchař je pokladem Vašeho podniku.